Дитячі мрії здійснюються у Буковелі

Для багатьох луцьких школярів це літо справді незабутнє. Адже вони відпочивали у дитячому оздоровчому таборі "Буковель". На четверту зміну приїхало 88 учнів з луцьких шкіл №5, №10, №15, №19. Путівки стали нагородою і приємним сюрпризом для творчих, обдарованих дітей від благодійника, народного депутата України Ігоря Палиці.

- Найбільше нашим діткам запам'яталася піша мандрівка на гору Буковель, - розповідає вчителька школи № 13 Ольга Дахновська. - Тому дякуємо Ігорю Петровичу Палиці, що він дав таку можливість відпочити, оздоровитися і набратися сил.

Оскільки у цю зміну потрапили діти талановиті, то вони мали можливість показати свої здібності. Ми стали глядачами справжнього шоу "Буковель має талант!" у розважальному комплексі "Бука". Тут були танці, співи, акробатичні номери, навіть власна авторська поезія.

А який запальний брейк-данс продемонстрував Ілля Веремій з п'ятої міської школи. Свою майстерність показали юні гімнастки Настя Власюк та Діана Миронюк. Учень школи №10 Тарас Гетьманчук виконав пісню "Україно моя". Тріо у складі Віки Потійчук, Марини Веремчук та Олі Гордійчук стало другим за щире виконання ліричної пісенної композиції. Усі з нетерпінням чекали оголошення переможця. Ним став луцький школяр Максим Шалагай, який просто приголомшив усіх справжнім вогняним шоу.

- Я вперше у своєму житті в Карпатах. Цей відпочинок у Буковелі - найкраща нагорода. Якби не Ігор Палиця, то довелося б сидіти в місті, а так потрапив у мальовничі гори, набрався сил та енергії, - зазначив учень луцької школи №10 Михайло Мазурець.

Галя Томчук зі школи №19 посіла третє місце на обласній олімпіаді з біології і за це отримала путівку в табір "Буковель". Дві дівчинки: Марина Веремчук зі школи №10 і Оля Гордійчук зі школи №5 познайомилися в Буковелі, тут вони подружилися:

- Ми в захваті від нашого відпочинку: комфортабельні умови, зручні номери. Тут ніколи було нудьгувати. Ми вже говорили між собою: дуже добре, що Ігор Петрович Палиця влаштував для луцьких школярів такий подарунок.

Володимир ТКАЧЕНКО

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>