KIA FAN FEST – футбольна феєрія у Луцьку

Нарешті дочекалися! Хоча Луцьк не потрапив до числа приймаючих міст на Євро-2012, проте й на периферії футбольного свята не лишився. Від буденного перегляду матчів вдома біля телевізора, чи, у кращому випадку, у барі з друзями, лучан відірвала компанія «Фалькон-Авто», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні, подарувавши місту KIA FAN FEST.

КІА, як офіційний партнер УЄФА, уже не вперше організовує неофіційні фан-зони у країнах-господарях європейських футбольних першостей. В Україні честь приймати такі фестивалі отримали чотири міста: Одеса, Дніпропетровськ, Ялта і Луцьк.

– Ми гордимося тим, що до четвірки міст, які приймають KIA FAN FEST увійшов Луцьк. Думаю, це гарний подарунок для жителів і гостей міста. Свято такого масштабу ми тут приймаємо уперше і дуже хотілося б, аби не востаннє, – зазначив Юрій Корольчук, генеральний директор ПАТ «Волинь-Авто» – представник компанії «Фалькон-Авто».

«Фалькон-Авто» не випадково зупинило свій вибір на Луцьку з-поміж інших міст-претендентів, які теж не проти були прийняти KIA FAN FEST. Коли компанія проводить якісь свої заходи, тут її їй не лише не заважають, а максимально сприяють у реалізації – чи то потрібно відвести якусь територію, чи то допомогти з організацією руху або просто перекрити якусь вулицю. Ну і головний козир Луцька у тому, що підприємство ПАТ «Волинь-Авто» є платиновим дилером компанії КІА за минулий рік.

KIA FAN FEST стартував 21 червня. Перших гостей фан-зони зустріли концертом. Талісмани Євро-2012 Славек і Славко провели майстер-клас із танців – усі присутні спробували освоїти офіційний танець чемпіонату. Далі естафету перехопив гурт барабанщиків «Ритм-мен». Хлопці, до речі, занесені у Книгу рекордів України, адже грали на барабанах без перерви і відпочинку протягом трьох діб. За це їм випала честь виступати у програмі відкриття чемпіонату у Києві. Далі були виступи брейк-дансерів. А хедлайнером концерту став гурт «ТНМК».

Триватиме свято до 1 липня. Воно проходить практично у режимі нон-стоп і щодня збирає все більшу кількість відвідувачів. Фан-зона фестивалю відпочиває лише вночі. Кожен день розпочинається ранковою гімнастикою. Далі тут панують розваги, конкурси з врученням призів. Лучани мають нагоду провести тест-драйв усього модельного ряду КІА. У спеціальних наметах триває турнір з настільного та комп’ютерного кібер-футболу. Щодня для відвідувачів організатори пропонують цікаву концертну програму. Логічним фіналом для футбольної фан-зони є вечірній перегляд матчів Євро-2012 на величезному екрані. Перед цим кожен бажаючий має змогу безкоштовно розфарбуватись у кольори тієї команди, яку підтримує.

Паралельно проходить зональний турнір з міні-футболу серед аматорів KIA OPEN CUP. 22 команди з Луцька, Рівного і Житомира змагаються за вихід у фінал, в якому зустрінуться переможці відбіркових змагань з інших міст – Ялти, Одеси та Дніпропетровська. 1 липня квартет фіналістів розіграє у столиці головний приз – автомобіль KIA Sportage. У Луцьку ж у цей день буде прощання з KIA FAN FEST. На гала-концерті виступить гурт «С.К.А.Й.». Ну і, звичайно ж, буде футбол на великому екрані – фінал Євро-2012!

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>