Вихованці Марини Занюк набувають досвіду за кордоном

Модельний Клуб Марини Занюк у листопаді відсвяткував десятиріччя з дня заснування. За цей час не лише сотні дівчат, а й хлопців виявили бажання завоювати світ моди.

- Навчання у нас відбувається у двох вікових категоріях: 6-12 і 12-24 роки, - розповідає Марина Занюк. - Іноді дівчата приходять самі, буває мами приводять.

У школі моделей не штудіюють фізику чи геометрію. Уроки тут зовсім інші: дефіле, статика, візаж, теорія модельного бізнесу (харчування, етикет), фотоклас, хореографія, акторська майстерність, риторика, фітнес та самооборона, англійська мова, де вивчають спеціальні терміни для моделей. Під час навчання працюють над виготовленням портфоліо (модельні фотокартки) з професійним фотографом Іриною Мельник. Дівчата часто отримують запрошення від різних агенцій попрацювати за кордоном. Для вихованців Марини Занюк не є проблемою спакувати валізи і на кілька місяців поїхати до Японії, Китаю, Сінгапуру чи навіть США. Роман Вакулік - перший з хлопців-моделей, кого запросили в Пекін.

- Такі поїздки насамперед вчать самостійності, дозволяють побачити світ, познайомитись з культурою іншого народу, - посміхається 18-річний юнак.

Зараз у Шанхаї працює другий вихованець Марини Занюк - Юрій Вітрук. Та все ж більшою популярністю користуються волинські красуні: Катерина Федорчук, Діана Поян, Анжела Мисюк, Юля Петрук, Яна Дударєва, Аня Ковальчук, Міра Гутовська та інші. 18-річна Марія Бондар минулого року працювала в Китаї, а цьогоріч два місці була в Індії.

- Найважче - це вмовити батьків відпустити в далеку дорогу, - розповідає вона. - Звісно, тато з мамою переживають за свою дитину. А згодом розуміють, що така в мене робота.

Зрозуміло, що кошти на дорогу, проживання та кишенькові витрати юним моделям виділяє закордонне агентство, яке запрошує. Хлопці й дівчата щодня проходять по десять і більше кастингів, у яких беруть участь 100-200 осіб. Анжела Мисюк уже побувала в Туреччині. До речі, вона пройшла у фінал конкурсу "Міс Галичина", який відбудеться у вересні цього року. Дівчина розповідає, що модельний бізнес вчить самовдосконаленню, розширює кругозір. "У Туреччині майже всі спілкувались англійською. Тож ти мусиш її вчити, щоб розуміти оточуючих, мати змогу висловити свою думку. Раз навчишся, а далі буде легше", - переконана Анжела. Звичайно, дівчата й хлопці, окрім занять в модельній школі, навчаються у вузах, здобувають професії, які згодяться їм у майбутньому, а вихід на подіум - це своєрідне хобі, яке допомагає стежити за собою та відкривати нові світи.

Руслана ТАТАРИН,

м. Луцьк

 

 

  •  
Comments:

Один коментар до Вихованці Марини Занюк набувають досвіду за кордоном

  1. Привіт!Мене звати Леся,мені 19років.Дуже хотіла би навчатися у вас!Адже змінив житі на краще!+380985880066…буду дуже рада відгуку!:)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>