Штопор сам відкриває і розливає вино

Британський винахідник Роб Хіггс створив найбільш оригінальний штопор у світі – він сам відкорковує пляшку і сам розливає вино по келихах. Диво-штопор має висоту приблизно 1,5 метра з безліччю шестерень, ланцюгів, пружин та інших деталей. Містер Роб для своєї конструкції використав 300 рухомих частин. Його вартість оцінюється максимум в 156 800 доларів.

Для того, щоб відкоркувати пляшку, її необхідно вкласти в спеціальний затискач, біля якого ставлять келих. Після цього, сомельє потрібно тільки натиснути на спеціальний важіль, який запустить в дію штопор. Власник дизайнерської компанії, яка також брала участь у розробці, вже замовив 25 таких гігантських штопорів. За задумом бізнесмена, цією «машиною» повинні зацікавитися готелі і ресторани, які будуть розважати відвідувачів незвичайним пристроєм.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>