Жінку забив 12-річний хлопець

У райцентрі Романів стався шокуючий випадок. Неподалік від проїзної частини однієї з вулиць було виявлено труп 45-річної місцевої жительки з тілесними ушкодженнями – як з’ясувалося, удари загиблій завдав… 12-літній хлопець. Експерти встановили, що смерть потерпілої настала від відкритої черепно-мозкової травми й численних переломів.

Увечері гурт місцевих жителів відпочивав у садку, до них приєднався і підліток. Однак після спільного вживання спиртного його поведінка стала агресивною. З настанням сутінків компанія поступово розійшлася. Хлопець, розмахуючи палицею та кидаючи каміння, спочатку пішов слідом за одним із односельців, а потім повернувся назад на місце події, де залишилася 45-річна жінка, яка лежала на траві. Він забив її палицею та камінням і відтягнув у воду. Пояснити свої дії не зміг. За словами місцевих жителів, підліток часто поводиться неадекватно та агресивно. Порушено кримінальну справу, хлопця поки що передали під нагляд батьків.

Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,

Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>