Податковий бос попався на гігантському хабарі

Минулої п’ятниці у Тернополі заарештували начальника Управління податкової міліції області Андрія Ковтонюка. Підполковник попався, коли брав від підприємця хабар – 750 тисяч гривень.

Свідками операції, яку працівники спецпідрозділу СБУ «Альфа» близько десятої години ранку провели у приміщенні податкової інспекції, стало багато людей. За словами очевидців, бійці у камуфляжі, з масками на обличчях та з автоматами в руках із відвідувачами не церемонилися: всім наказали стати «під стінку», направили на людей дула автоматів… Коли підозрюваного із накинутим на голову піджаком виводили на вулицю, керівник спецгрупи попрощався із очевидцями: «До нових встрєч!» За неофіційними даними, 34-річний Ковтонюк «на олівці» у правоохоронців перебував тривалий час. Його «розробляли» тернопільські працівники СБУ, а дозвіл на затримання надійшов, очевидно, зі столиці. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за одержання хабара в особливо великому розмірі.

Світлана Клос,

м. Тернопіль

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>