«Ув’язнив» власну сім’ю

Ця надзвичайна ситуація сталася у селі Видраниця Ратнівського району. 45-річному Степану Н., який перебуває на обліку в неврологічному відділенні центральної районної лікарні, ввижалося, що його з сім’єю переслідують. Отож і оберігав, як вважав за потрібне. Насамперед закривався у хаті і нікого не впускав та не випускав.

Аби ніхто не проник у помешкання, позабивав дошками вікна, на ланцюг взяв двері, та ще й озброївся ножем, сокирою, вилами... Сім’я у закритій хаті жила декілька днів, виходили лише попорати худобу. Потім з якихось міркувань чоловік вигнав з хати дружину. Про ситуацію у міліцію повідомила теща Степана.

Крім правоохоронців, на місце події приїхали медики. Переконати Степана, аби відпустив сина і відкрив двері, не вдалося. Отож, правоохоронцям довелося проводити спецоперацію по проникненню в житло. Степана відразу відвезли в обласний психіатрично-неврологічний диспансер.

Валентина ПИЛИПЧУК,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>