На пошті у Перевалах з «Вісником» святкували

Минулого четверга у селі Перевали Турійського району справді було свято. Можливо, і невелике, зате світле і щире. З полуднем віку тут вітали добре знану і шановану всіма людину – Людмилу Володимирівну Кравчук, яка ось уже двадцять років очолює місцеве відділення поштового зв’язку. З цієї гарної нагоди, відклавши інші нагальні справи, до колективу прийшли і сільський голова Василь Шум (на цій посаді він сумлінно працює четверту каденцію поспіль), і керівник Перевалівського ТзОВ «Волиньагро» Віталій Леонович, земляки та колеги ювілярки. Усі сердечно бажали їй здоров’я, щастя, добра і любові, зичили нових успіхів у нелегкій, але такій необхідній для громади праці. Та найбільш несподіваними, а відтак особливо приємними, стали для Людмили Володимирівни подарунки від газети «Вісник+К». Адже у Перевалах найбільше передплатників нашого тижневика серед усіх сільських відділень поштового зв’язку району.

 

– Вашу газету у нас давно люблять і читають із задоволенням, – каже Людмила Володимирівна. – Сподіваюся, що у нинішньому році шанувальників «Вісника» стане ще більше.

Водночас досвідчена поштарка з прикрістю констатує: останнім часом ставлення до пошти в районі гіршає. Відділення зв’язку ліквідували уже у шести селах, в тому числі й у досить великих – Новосілках, Ружині, Сельці. А люди ж мали можливість там не тільки передплачувати періодичні видання, а й придбати товари першої необхідності, ліки, отримувати пенсії. Інколи і в душі самої Людмили Володимирівни закрадається сумнів, чи не схибила, коли поміняла роботу у культосвітній сфері (була художнім керівником сільського клубу) на поштову. Там інші зарплати і пріоритети. Але вибір, звісно, не змінюватиме і нинішній професії не зрадить. Тим більше, що відчуває підтримку і людей, і місцевої влади.

Василь ТРОФИМУК

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>