Гладкий у «Волинь» не хоче?

Новий тренерський штаб «Волині» поки що продовжує придивлятися до наявних у клубі футболістів. На першому учбово-тренувальному зборі після двох мінімальних перемог лучани провели ще дві зустрічі. За планом третій спаринг луцька команда мала зіграти з німецьким «Мюнхен-1860». Проте мюнхенці відмовилися від матчу з українським клубом. Тож уже на місці довелося шукати нового суперника. Ним став російський «Факел» з Воронежа. За домовленістю сторін, гра складалася з двох таймів по 35 хвилин і завершилася з рахунком 1:1 (у «Волині» відзначився бразилець Лопес). Закривали збір лучани матчем із четвертою командою Чехії «Млада Болеслав». Українці програли 0:3. Прикро, але під час збору кілька футболістів травмувалися. У тому числі й македонець Ванче Шиков та Ігор Скоба, який пропустив чимало матчів восени через проблеми зі здоров’ям.

Після кількаденної перерви «Волинь» знову повернулася до Туреччини. Там тренерський склад клубу продовжить перегляд потенційних новачків, проте кадрових рішень, швидше за все, слід очікувати уже перед третім, заключним етапом підготовки до весняної частини сезону. Відомо, що працевлаштуватися у «Волині» не проти третій голкіпер дніпропетровського «Дніпра» Денис Шеліхов. Також в електронних ЗМІ з’явилася інформація, що луцький клуб зацікавлений у послугах нападаючого з цієї ж команди Олександра Гладкого. Йому тренер «дніпрян» Хуанде Рамос запропонував шукати нову команду. Тож Гладкий цілком міг би з’явитися у Луцьку на правах оренди. Проте сам Олександр ці чутки спростував, зазначивши, що, принаймні, поки що до Луцька не збирається. Нині він підтримує форму у «дублі» «Дніпра».

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>