Гороскоп

9-15 січня

Овен

На вас чекають приємні несподіванки як на роботі, так і вдома. Завдяки друзям не сумуватимете.

Телець

Намагайтеся зберегти гармонію у стосунках із близькими, адже необдуманими вчинками можете когось образити.

Близнюки

Протягом всього тижня матимете хороший настрій. Не переживайте через фінансові проблеми.

Рак

Пам’ятайте, що сім’я – це найдорожчий скарб і його треба берегти. Грошові надходження дозволять задовольнити невеличкі примхи.

Лев

Успіх у справах буде гарантований тим, хто працює у колективі. Якщо ж поряд буде людина більш розумна і мудра – вам дуже пощастить.

Діва

Нарешті можете влаштувати справжній відпочинок. Побільше розваг, гарної музики.

Терези

Період сприятиме сімейним торжествам, на які збирається вся ваша численна рідня. Матимете шанс порозумітися навіть з ворогами.

Скорпіон

У цей час ви зможете розширити свої ділові зв’язки, зміцнити професійний авторитет, до того ж, у ваш гаманець постійно капатимуть гроші.

Стрілець

Тиждень сприятливий для спілкування з оточуючими. Навіть якщо раніше у вас була якась напружена або конфліктна ситуація, то зараз вона легко вирішиться.

Козеріг

Все, що у цей час відбуватиметься між вами та близькими людьми, можна буде назвати безхмарним щастям.

Водолій

У вас вдома пануватимуть затишок, мир і благодать. А от на роботі через власну гарячковість можете наразитися на неприємності.

Риби

Період буде неймовірно вдалим для будь-яких питань, навіть тих, що стосуються фінансів. Але не варто витрачати ще не зароблені гроші.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>