Замовити Діда Мороза

Ціна за такий візит – 150-300 гривень за півгодини

Скільки емоцій викликає прихід до оселі Діда Мороза та Снігуроньки! Тому з кожним роком все більше з’являється фірм, які пропонують організувати такі приємні візити. Звичайно, не безкоштовно. Батьки, аби порадувати малечу, не шкодують грошей за кількахвилинні розваги.

Контакти організацій, через які замовляють у гості Дідуся Мороза або Снігуроньку, можна знайти через оголошення у газетах, Інтернеті. Потурбуватися про те, щоб на свята ваш дім відвідав казковий герой, необхідно заздалегідь – принаймні за тиждень.

Замовивши візит зимових гостей, ви подаруєте чимало позитивних емоцій дитині. Ще б пак, отримати подарунок від самого господаря Півночі, почути від нього похвалу за прочитаний віршик – хто з малечі про таке не мріє? Та, як показує практика, охоче розповідають вірші не лише діти, а й їхні батьки і навіть дідусі-бабусі.

Підприємець Альона Білоус з Чернівців має фірму, яка вже не перший рік надає такі послуги. Жінка розповідає, що новорічних персонажів замовляють переважно для хлопчиків та дівчаток молодшого і середнього шкільного віку. Як правило, візит триває 5-15 хвилин. Тривалість залежить від побажань клієнта та того, як їх сприйняли діти.

– Іноді казкових героїв запрошують лише для того, щоб вони вручили подарунки, – зауважує пані Альона. – Проте Дід Мороз може потанцювати з дітьми, послухати віршики чи позагадувати загадки. Аби попередньо підготуватися до візиту, ми розпитуємо батьків, скільки дітей буде, як їх звати, хто з них любить розповідати віршики, про що ще можна запитати. Траплялося, коли і дорослі із задоволенням читали перед Дідом Морозом уривки із віршів. Подарунки замовники можуть занести попередньо, а можуть віддати безпосередньо під час приходу.

Візит Дідуся Мороза 30 грудня та 1 січня вартуватиме 180 гривень (зі Снігуронькою – 230), 31 грудня за таке замовлення доведеться заплатити 250 гривень (300, якщо прийде з онучкою). Слід зауважити, що це ціна за 10-15 хвилин святкової атмосфери.

Усі Діди Морози та Снігуроньки проходять попередній конкурсний відбір, вони артистичні, мають досвід роботи з дітьми, вміють з ними поводитись. Тож всі, хто скористався їх послугами, наступного року запрошують знову.

Олександр МЕЛЬНИЧУК,

Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>