«Агро-Експрес-Сервіс» відкрив райський куточок на окраїні Ярославичів

Невдовзі на приватному підприємстві, очолюваному генеральним директором Сергієм Костючком, запрацює ще один сучасний машинно-тракторний парк з умовами для праці та відпочинку, про які, мабуть, мріє кожен український хлібороб.

Зазвичай, коли мова заходить про тракторну бригаду у сільській місцевості, в уяві постає пересічна картина – площадка з технікою, одне-два приміщення, облаштоване під реммайстерню, склад або кімнати для спеціалістів. Кардинально змінити цю типовість, переобладнавши тракторні бригади у сучасні машинно-тракторні парки, а головне – проявити дійсно турботу про людину праці із широким комплексом просто благодатних умов для роботи та відпочинку трударів – таку програму намітило і втілює у реальність ПП «Агро-Експрес-Сервіс». Черговим підтвердженням практичності цієї програми стало відкриття нового машинно-тракторного парку у селі Ярославичі Млинівського району на дільниці №1, за якою для обробітку закріплено більше чотирьох тисяч гектарів.

Що собою являє ярославицький машинно-тракторний парк? У загальних обрисах – справжній райський куточок, як його «охрестили» тутешні механізатори. У деталях – комфортні гаражі з конкретними місцями для кожної з півсотні одиниць техніки, ремонтна майстерня, в якій тепло, просторо, є умови для різнобічних робіт. Тут облаштовані кімнати для спе-ціалістів, для відпочинку трударів. Для проведення зібрань є зал. Ще один – в офісному приміщенні. А поряд – ціла низка спецприміщень. Одне з них обладнане для занять спортом – зі спортмайданчиком, тренажерами, душовими.

Доволі приємне враження складає їдальня. Вона в модерному сучасному стилі – з кухнею, залом для прийому їжі, підсобними кімнатами. В їдальні для працівників підприємства – широкий асортимент страв. А для тих, хто трудиться у полі, організовано виїзне харчування.

Складовою машинно-тракторного парку став також готель, умебльований не гірше від багатозіркових столичних готельних номерів. Обов’язкова складова комплексу – зручні побутові кімнати для працівників підприємства. У сучасному офісному стилі зроблено кабінети для спеціалістів агрономічної, економічної, інженерної служб господарства.

Загалом насиченість комплексу усілякими зручностями, нововведеннями вражає і своєю кількістю, і своєю змістовністю. А найбільшим тутешнім дивом, вочевидь, можна вважати шикарний конференц-зал, у якому проводитимуться різноманітні ділові заходи.

– Для нашого підприємства це вже другий комплексний машинно-тракторний парк, зведений з широким спектром умов для праці й відпочинку. Перший уже два роки працює у селі Пляшева Радивилівського району, – зазначає генеральний директор ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Сергій Костючко. – Всього ж в «Агро-Експрес-Сервісі» сім дільниць із середньою насиче-ністю чотири тисячі гектарів, і на кожному з цих виробничих підрозділів у недалекій перспективі планується створити подібні парки. Зрозуміло, затрати на них чималі. За ці кошти можна було б реалізувати не один суттєвий проект, але ми свідомо йдемо на здійснення саме програми щодо поліпшення умов праці та відпочинку, аби полегшити працю сільського трударя, хлібороба; аби кожен відчув не тягар від цієї праці, а віддушину.

Сергій Новак,

Рівненська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>