У Луцьку виборювали титул магістра бойових мистецтв

Днями у місті Луцьку в спорткомплексі ФСТ «Колос» пройшов ІІ всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв». Організаторами змагань виступили управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та Волинський обласний спортивний клуб «Магістр».

У турнірі, що пройшов на теренах Волині вдруге, взяли участь 117 спортсменів із чотирьох клубів Волинської області, які культивують контактні види єдиноборств («Магістр», «Інсайт», «Рубіж», «Тайфун»), п’ять західноукраїнських команд і збірна білоруського міста Брест.

У ході двобоїв спортсменам дозволялось виконувати ударну техніку руками та ногами в голову та тулуб суперника, проводити кидки, а також здійснювати больові та задушливі прийоми.

Особливістю турніру є те, що вперше змагання такого високого рівня підготовки та представництва проводились на Волині серед наймолодшої вікової категорії, а саме – дітей 8-9 років, а також юнацьких вікових груп (10-11, 12-13 та 14-15 років).

Всі учасники змагань були нагороджені пам’ятними сувенірами, а переможці та призери, крім того, – кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів. За рішенням головної суддівської колегії були відзначені цінними подарунками окремі спортсмени, які в ході змагань проявили волю до перемоги, а також продемонстрували найкращу технічну підготовку та бійцівські якості.

В командному заліку місця розподілилися наступним чином: третє місце посів ВРКРБ «Інсайт», друге виборола ВРФРБ «Рубіж», а переможцем турніру став ВОСК «Магістр».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>