Страшні знахідки

Нещодавно у річці Горинь поблизу села Козлин Рівненського району дайвер-аматор виявив пошкоджений автомобіль “Фольксваген-Гольф”.  Після підняття автівки на берег правоохоронці побачили у салоні скелети чоловіка та жінки. У воді вони пролежали 14 років. Проведеними оперативними заходами, у чому неабияк допомогло знайдене у салоні водійське посвідчення, було встановлено, що на світанку 3 жовтня 1997 року 22-річний мешканець міста Здолбунів Рівненської області поїхав на автомобільний ринок у Рівненському районі, аби продати авто. З ним була його 21-річна подруга, жителька Рівного. Відтоді вони зникли безвісти. Після безрезультатних розшуків через деякий час рішенням суду зазначених осіб було визнано померлими.

Як повідомив начальник УМВС у Рівненській області Василь Лазутко, правоохоронцям вдалося приблизно відтворити події того ранку:

– У 1997 році молоді люди, яким сьогодні виповнилося б 36 та 35 років, по дорозі на автомобільний ринок в напрямку одного із сіл Рівненського району вирішили перетнути річку Горинь через аварійний на той час міст. Вочевидь, водій не знав про це, тож не впорався з керуванням і разом з пасажиркою потрапив у водяну пастку.  Проведеною судово-медичною експертизою останків, виявлених у машині, ознак насильницької смерті не встановлено, тому кримінальної прави не порушуватимуть.

Мирослава КОСЬМІНА,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>