«Народився» ще один храм

Минула міська влада з Божої ласки передала громаді приміщення адміністрації парку імені 900-річчя міста Луцька під храм. Тепер тут Українська Автокефальна православна церква ім. Великомученика Дмитра Солунського.

Громада – то мешканці, що проживають по обидва боки вулиці гетьмана Мазепи (від річки Сапалаївки до Балки). Серед них багато літніх людей, яким важко добиратися до храмів на 33-й квартал чи на вулицю Рівненську. Прихожани під керівництвом настоятеля отця Романа вже багато зробили для облаштування приміщення під храм і недільну школу. А нещодавно звели головний купол на церкві (ведеться будівництво ще двох). Всі роботи виконуються за пожертви прихожан, благодійників і спонсорів.

Отець Роман і парафіяни, зважаючи на чуйне ставлення міської влади до нашої церкви, зобов’язалися підтримувати належний порядок у відведеній для них частині парку.

Віталій Сівак,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>