У Львові відмовляються влітку платити за тепло

Львів відмовляється від двоставкової формули оплати за тепло. Місцева влада запевняє, що одноставковий тариф дозволить вдвічі збільшити кількість сімей, які зможуть отримати субсидію за теплопостачання взимку.
Згідно із законодавством, мешканці повинні платити лише за надані послуги. Львів’яни переконані: влітку віддячувати комунальникам за тепло, яке можуть з якихось причин не надати взимку, не раціонально. А двоставковий тариф (коли оплата гарячих батарей розбивається на два сезони), обмежує права споживачів. Але найбільша проблема в іншому –  через такий тариф не всі мешканці можуть отримати субсидії. Тепер, кажуть, має бути інакше.
Остаточне запровадження цього тарифу залежить від Національної комісії регулювання електроенергетики (НКРЕ) – єдиної організації, яка це регулює. Львів’яни туди уже звернулися.
Наталія КРАВЧУК,
Львівська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>