Власний інтернет магазин. Чи складно це?

Як відомо всім - прогрес не стоїть на місці. Пригадайте як колись відносилися до Інтренету? Як до чогось особливого. Тепер же фраза "завтра дощу не буде, я в інтернеті дивилася" нікого не дивує.
Такий масовий і простий доступ до мережі інтернет відкриває широкі перспективи для виробників та продавців здобути собі нових клієнтів за допомогою розміщення в мережі своїх інтернет магазинів чи просто каталогів продукції.
Щоправда, на перший погляд все це видається незрозумілим та складним. Це ж треба знайти "толкову людину", вона тобі там шось нарозказує, купу незнайомих слів, а за що гроші платиш?
І, найголовніше, в багатьох випадках справді отриманий результат не такий, як уявляв собі замовник. А все тому, що говорячи про одне і те ж замовник і виконавець уявляють собі зовсім різні речі.
То що ж робити? Ризикувати чи ні? Адже зараз саме той, хто першим завоює собі інтернет-аудиторію буде успішнішим? 



Пропонуємо вам звернути увагу на нову послугу, яка вже більше року працює на наших теренах: tvashop.com. Це - готовий онлайн магазин, який можна отримати в своє розпорядження за декілька хвилин. Потрібно просто пройти нескладну реєстрацію на сайті.
tvashop.com розроблений таким чином, щоб навіть новачок зміг працювати з ним і в той же час містить все необхідне для грамотного представлення вас в мережі.


Наприклад:
  • просте створення різноманітних сторінок, де можна написати умови співпраці чи схему проїзду;
  • створення каталогу продукції і оформлення сторінки продукту;
  • надання знижок постійним клієнтам;
  • використання кількох фотографій продукту, щоб подати його якнайкраще;
  • публікація новин та статей на відповідну тематику;
  • форма зворотнього зв'язку, можливість залишати кометарі
  • та багато іншого.
А що ж з технічною стороною? Тож треба шукати і замовляти якийсь "хостинг" і ще там щось?
А нічого. Буквально нічого. Все вже зроблено за вас. Вам просто не треба про це задумуватися. Єдине, що ви можливо захочете - це замовити собі (або використати, якщо вже маєте) свою адресу, за якою люди будуть потрапляти на ваш сайт.
А кажучи про ціну - 75грн в місяць - можна сказати лише що вона поза конкуренцією. Мало того, перший місяць користування є безкоштовним - для того, щоб ви звикли до системи, розпитали розробників про все, що вас цікавить, та взагалі - просто спробували перед прийняттям остаточного рішення.
Навіть, якщо ви і не плануєте проводити продажі через інтернет, то розміщення інформації про себе та продукцію, яку у вас можна знайти, приведе до вас нових клієнтів. 
Згадайте, адже ви стикалися з тим, що шукали в інтернеті організації в вашому рідному місті, які займаються тим чи іншим. І, нажаль, мало що знаходили. Ну, можливо, якісь мінімальні контактні дані.
А все тому, що мало хто (навіть зараз) турбується про правильне представлення себе в цій новій області - інтернет, яка швидко розвивається в Україні.
Не втратьте свій шанс! Заходьте на сайт tvashop.com прямо зараз та реєструйтесь!
  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>