Діти досі без сніданків

У нашій газеті за 7 квітня 2011 року у публікації «Чи нагодує дніпропетровська «Авіка» поліських школярів?» ми розповідали про те, що в перший день харчування згадана фірма не виконала договірних умов. Діти їли з пластикового посуду несертифіковані продукти. А от на Рівненщині вона взагалі відмовилась забезпечувати шкільні їдальні продуктами! Директор ТОВ «Авіка» Світлана Ларіна це пояснила тим, що «їй ставлять палки в колеса й заважають працювати». З першого квітня майже 100 тисяч учнів з північних районів області перебиваються лише сухим пайком. Як розповів заступник начальника відділу освіти Сарненської РДА Геннадій Аврамишин, коли школярів харчувала місцева райспоживспілка, таких проблем не було:
– Зараз по-новому подаються заяви на тендер. Поки відбуватиметься конкурс, гарячих обідів не буде. Ми розуміємо, що в даній ситуації найперше страждають діти,  але ніяк вплинути на рішення, яке приймається у Міністерстві соцполітики, не можемо.
Тим часом на Волині «Авіка» завезла власний посуд, налагодила постачання продуктів і поки працює.
Руслана ТАТАРИН

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>