Лісові пожежники завжди готові

Пожежні машини з усіх держлісгоспів Волинської області вишикувались в останній березневий день на березі озера Глинське. До Маневицького району на базу Городоцького лісництва прибули команди лісових пожежних служб аби продемонструвати готовність до ймовірної битви з вогняною стихією. У програмі змагань було чотири пункти: огляд стану готовності пожежної техніки, бойове розгортання, вправи для водіїв і пожежна естафета. За результатами багатоборства перемогу здобула команда Маневицького лісгоспу. Друге місце вибороли представники Камінь-Каширська. Екіпаж господарів посів третє місце. Разом із почесними грамотами переможці отримали грошові винагороди.
– Форма перевірки пожежної готовності у вигляді змагань надзвичайно ефективна і азартна, – зазначив начальник відділу мисливського господарства, охорони і захисту лісу при обласному управлінні лісового господарства Володимир Читкайло.
Микола КОМАРОВСЬКИЙ, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>