«допитливість працівників редакції захоплює читачів»

Зі словами вдячності звертаюся до всього колективу редакції «Вісника+К». Вітаю вас із п’ятнадцятиріччям газети. Прочитала звернення про відгуки і оцінку газети, тож хочу висловити й свою думку. Я живу у Вінницькій області, але з нетерпінням чекаю вашу газету і виписую її близько 10 років. Читаю не лише я, а й вся моя родина, навіть сусіди часто просять. Я інвалід, прикута до ліжка, телевізора не маю. Тому єдине, що зв’язує мене з навколишнім світом – це ваша і моя улюблена газета.
З нетерпінням чекаю дня, коли поштарка принесе свіжий номер, і читаю все від першої до останньої букви. Вважаю, що ваші працівники дарма хліба не їдять, а працюють на совість. Газета цікава, всесторонньо висвітлює навколишній світ, події в житті людей і в державі.
Надіюсь, що всебічна допитливість працівників редакції і надалі захоплюватиме читачів, число яких зростає, цікавими публікаціями. Тож бажаю вам всім міцного здоров’я і творчої наснаги.
З повагою Ольга БАСЮК,
с. Кузьминці, Барський район,
Вінницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>