Тризуб здуло?

Понад тиждень пам’ятник борцям за волю і Незалежність України в Старій Вижівці стоїть... без тризуба.  18 січня спозаранку місцевий підприємець Ярослав Бащук запримітив, що державний символ валяється на землі.
– Цей пам’ятник спорудили у 2006 році на пожертви громадян, – розповідає Ярослав. – Я сам брав участь у його встановленні. Тризуб тоді закріпили зверху над стелою із сантиметрової нержавіючої сталі. Я часто доглядав за цим пам’ятником, відгрібав сніг, тож першим помітив, що державний символ валяється на землі. Вважаю, що це зумисне хтось поглумився над символікою нашої країни. Прийшли міліціонери і склали протокол, тризуба забрали з собою. Але дехто в селищі вже каже, що це винні погодні умови, тризуба міг вітер здути.
Капітан міліції Наталія Осійчук, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Старовижівського РВ УМВС, сказала, що тризуб тепер на дослідженні, тож коментувати ситуацію рано. З часом все з’ясується.
Марія ДУБУК, Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>