Рік почали з поразки від «Ворскли»

Завершився перший учбово-тренувальний збір луцької “Волині” у Криму. На ньому підопічні Віталія Кварцяного провели спаринг з полтавською “Ворсклою”. Стартові хвилини були за лучанами. Матеріалізувати перевагу вдалося до середини першого тайму. Комбінація двох Євгенів, Пічкура і Павлова, завершилася взяттям воріт полтавчан. Збільшити перевагу “Волинь” могла уже на старті другої 45-хвилинки. Але м’яч вперто “не ліз” у ворота, потрапляв у стійку та поперечину. У подальшому ініціативу перебрали гравці “Ворскли”. Спочатку Ахмед Янузі зрівняв рахунок у грі, а пізніше гравець ФК “Мінськ” Дмитро Осипенко, який перебуває на перегляді у полтавському клубі, вивів підопічних Миколи Павлова вперед і встановив остаточний рахунок. На посту №1 у лучан непогано відіграв Всеволод Романенко. Також у матчі були задіяні кілька потенційних новачків: бразильський нападник Фабріціо да Сілва, кабо-вердійський півзахисник Жилсон Монтейра, а також Дмитро Зозуля з ФК “Львів” та Олександр Каблаш з овідіопольського “Дністра”.
На ялтинському зборі до тренувань в основній групі повернулися Богдан Карковський і Ярослав Кінаш. Обоє пропустили чимало через важкі травми. Та фізичні навантаження зміг витримати лише Карковський, а ось у Кінаша реабілітаційний період схоже ще не закінчився. Ярослав відчув болі і повернувся до Луцька достроково.
У вівторок лучани відбули на другий збір до Туреччини. Там команда Кварцяного більше уваги приділятиме ігровій практиці.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>