13 – 19 серпня

Овен

Шанси «заразити» кохану людину любов’ю до того, що дороге вам, зростають. Пам’ятайте, що спільні інтереси зближують і без того близьких людей.

Телець

Цього тижня вам не варто давати жодних обіцянок. Ймовірність того, що ви зможете їх виконати, невелика, а от неприємностей можете мати чимало.

Близнюки

Якщо ви втомилися від себе, то, мабуть, пора щось у собі змінити. Це допоможе вам підняти настрій і привести себе в порядок.

Рак

Чудовий час для реалізації задуманого. Навіть якщо ви вирішили потратити гроші – ви витратите їх дуже вигідно.

Лев

Тиждень розмірений, без особливих пригод і важливих подій особисто для вас. Вам не варто встрявати в полеміку. Якщо виникне такий прецедент – краще стримайтеся.

Діва

Будете схильні до помилкових суджень та довіряти людям, які цього абсолютно не заслуговують. Період не підходить для нових знайомств.

Терези

Цього тижня ймовірна реалізація як самостійних, так і спільних проектів. Можна і потрібно проявляти ініціативу: ви неодмінно знайдете помічників і союзників.

Скорпіон

Ніщо не даватиметься легко само по собі. Доведеться шукати компроміси і рахуватися з несприятливими обставинами.

Стрілець

Дуже продуктивний період. Є сенс попрацювати довше звичайного часу. Гроші йтимуть до ваших рук. Придбані речі служитимуть довго.

Козеріг

Ухиляйтеся від можливості зав’язати нові знайомства. Є висока вірогідність ще раз пережити розчарування у коханні.

Водолій

Привабливі перспективи можуть відкритися в найрізноманітніших сферах життя: будьте спостережливі, щоб не упустити свій шанс.

Риби

Буде багато зустрічей, обнадійливих переговорів, можливо, відкриються привабливі перспективи. Приділіть більше уваги коханій людині.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>