Прикордонник напав на даішників

Цей інцидент трапився у Володимир-Волинському районі під час несення служби місцевим взводом ДАІ. Дорожній патруль в одному з населених пунктів зупинив мікроавтобус «Фольксваген» за перевищення швидкості.
Як повідомив начальник сектору моніторингу юридичного забезпечення та зв’язків із громадськістю УДАІ Волині Віктор Главічка, водій «буса» своєї вини не заперечував. Коли ж інспектори почали складати протокол, із салону «Фольксвагена» вийшов пасажир. Чоловік був у формі прикордонника й ледь тримався на ногах. Спочатку військовослужбовець добряче вилаяв міліціонерів, а потім перейшов і до діла – спробував вчинити бійку. Зрештою на дебошира вдалося надягнути наручники й доправити у Володимир-Волинську ЦРЛ на медичне обстеження. У крові затриманого виявили чималу дозу алкоголю, також йому поставили діагноз – алкогольне отруєння. Візит військовослужбовця Львівського прикордонного загону запам’ятали й у лікарні. Чоловік поводився неадекватно, падав і бився головою в стіну.
Потрапив до медичного закладу й один з інспекторів ДАІ. Під час сутички його кілька разів вдарили по нозі, внаслідок чого отримав розрив зв’язок.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>