У квартирі вибухнув газ

У селищі Ратно Волинської області у квартирі на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Центральній трапився вибух. У результаті була травмована 19-річна мешканка міста Луцьк.
Як з’ясувалося, лучанка наглядала за квартирою дядька з Ратного, який перебуває за кордоном. Того дня дівчина прийшла до помешкання разом з батьком. За долі секунди, після того, як у квартирі включили світло, здетонував газ. Вибухова хвиля вибила вікна та вхідні двері. Чоловік залишився неушкодженим, оскільки перебував у дальній, фактично незагазованій частині помешкання. Його дочку з опіками обличчя та рук госпіталізували до Ратнівської центральної районної лікарні.
Причини вибуху та обставини, за яких він трапився, з’ясовує спеціально створена комісія, до складу якої увійшли фахівці цивільного захисту та техногенної безпеки.
Віталія ЛУКАШЕВИЧ,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>