Лучани завершують підготовку до чемпіонату

Минулих вихідних луцька «Волинь» закінчила тренувальний збір у Ялті. Перед від’їздом з берегів Криму лучани зіграли контрольний матч з ще одним дебютантом прем’єр-ліги – ПФК «Севастополь». Зустріч колишніх суперників у боротьбі за чемпіонство у першому дивізіоні мало була схожа на контрольну. У напруженій боротьбі перемогу здобули севастопольці.
Вже у Луцьку Віталій Кварцяний вирішив останнього разу перевірити потенційних новачків та резерви. Гарною нагодою для цього став спаринг із чернівецькою «Буковиною», яка повернулася до першої ліги. Матч «Волинь» розпочала експериментальним складом. З перших секунд грали уже «підписані» новачки Олег Женюх («Карпати»), Олег Шандрук та Роман Максимюк (обидва – «Чорноморець»). Ще довести свою профпридатність належало київському каноніру Андрію Гітченку, Дмитру Семочку з російської «Луч-Енергії» та захиснику збірної Албанії Енді Ліла. У другому таймі на поле також виходив вихованець київського футболу Ярослав Захаревич. На лаві запасних можна було помітити також Харісона Омоко, Сашу Стевіча та Стевана Рачича.
«Волинь» перемогла з рахунком 3:1. Голами відзначилися Майкон і двічі Герасимюк, який реалізував два 11-метрових. Щодо новачків, то гарне враження справили українець Семочко та албанець Ліла.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>