Вистрілив у жінку з дитиною

Цей шокуючий випадок трапився в селі Грем’яче Романівського району. 56-річний чоловік після суперечки зі своєю 31-річною співмешканкою дістав зі сховку під ліжком обріз мисливської рушниці й націлився на неї. Жінка сиділа на дивані з дворічною дитиною. Чоловік холоднокровно звів курок, а за мить пролунав і постріл. З дробовим пораненням грудей, шиї, плеча у жінки та ніжки у дитини обох було доставлено в районну лікарню, працівники якої і повідомили міліцію про інцидент.
Затриманий винуватець злочину, що класифікується статтею 15 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство двох людей, покарання до 15 років позбавлення волі) пояснив свої дії буцімто бажанням застрілитись. Цікавило правоохоронців і те, навіщо він виготовив із рушниці (незареєстрованої, до речі) обріз. Отже, слідство у цій справі триває, а постраждалих від руки бузувіра тим часом перевели із районної до обласної лікарні.
Ігор СЛАВИЧ,
Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>