Дівчинку врятували однокласники

Того дня учні 6-го класу Камінь-Каширської школи зібралися на ставку біля міського стадіону, щоб скупатися. Вирішили, що спочатку плаватимуть хлопчики, а згодом у воду зайдуть дівчатка. Допоки подруги плескалися у прохолодній воді, Іринка Лесик боязко трималася біля берега – дівчинка не вміла плавати. Якоїсь миті їй закортіло довести однокласникам, що не гірше за кожного з них почувається у воді. Іринка відштовхнулася від берега, пропливла п’ять метрів і почала тонути.
Першим зорієнтувався і кинувся на допомогу потопельниці Юрій Савончик. Проте Іринка, ухопившись за хлопчака, потягнула його на дно. Тоді у воду кинувся 12-річний Вадим Пех. Хлопець пірнув під дівчинку і виштовхав її на поверхню, а тоді виніс подругу на берег, не давши їй захлинутися водою. Самотужки вибрався на сушу й Юрій Савончик.
Наш кор.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>