23 – 29 грудня


Досягнете успіхів і висот у кар’єрі, що стане підсумком вашої праці. Вам гарантована підтримка начальства у вирішенні будь-яких питань.

Телець

Крутитиметеся, мов білка в колесі, ніколи буде навіть дух перевести. Та все ж знайдіть час для відпочинку – інакше підірвете здоров’я.

Близнюки

Будьте пунктуальні, зібрані, уважні і акуратні, тоді все вийде. І на роботі проблем не буде, і в гаманці грошики заведуться.

Рак

Вам щаститиме. Експериментуйте і нічого не бійтеся – досягнете неймовірного успіху! Приємні події очікуються і в особистому житті.

Лев

Зараз можна розраховувати тільки на себе. Вам потрібно зробити непростий вибір. Розсудливість і передбачливість допоможуть прийняти правильне рішення.

Діва

Наполеонівські плани краще відкласти, інакше ви даремно витратите сили і час. Зробіть паузу, як слід відпочиньте і потурбуйтеся про здоров’я.

Терези

Ваш досвід і організаторські здібності цінуватимуться на вагу золота. Уникайте конфліктів, навіть якщо доведеться відстоювати свої інтереси.

Скорпіон

Допомагаючи іншим, зрозумієте, як краще впоратися з власними проблемами. Будьте уважнішим до близьких.

Стрілець

На цьому тижнi доля усмiхнеться вам. Не зупиняйтеся на пiвшляху – продовжуйте те, що почали ранiше.

Козеріг

У будь-якiй справi ви знайдете приємний i корисний бiк. Сприятливий час для зустрiчей, навчання i поїздок.

Водолій

Вдалою буде друга половина тижня. Не бійтеся експериментувати, спробуйте себе у новiй дiяльностi, друзі підтримають вас.

Риби

Бажаний відпочинок доведеться трохи відкласти, адже є завдання, які, окрім вас, ніхто не виконає. Однак винагорода буде того варта.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>