Інопланетяни будують ще одну землю

Незрозумілий об’єкт діаметром більш як 700 кілометрів побачили з астрономічної обсерваторії NASA. Планетарне утворення перебувало недалеко від орбіти Сатурна. За космічними розрахунками, це недалеко від Землі, і так само, як усі тіла нашої системи, оберталось навколо Сонця. Планеті дали назву Куаоар (Нібіру), а все утворення навколо неї – пояс Куіпера. Це сенсаційне відкриття категорично відмовилися коментувати NASA та Інститут астрономії при Академії наук Російської Федерації.

НЛО побачив тракторист
Незвична подія сталась три роки тому під час жнив у селі Чернігівка Запорізької області. Єдиним свідком візиту інопланетян у це село був місцевий тракторист. За ніч до цих подій, що так здивували селян, він побачив незвичайний спалах і пожвавлення у небі. Про це тракторист одразу сповістив односельчанам, але йому ніхто не повірив. Однак наступного дня на свіжоскошеному полі з’явились незвичайні кола, котрі, судячи з публікацій західної преси, часто супроводжують появу НЛО. Всього на полі з’явилося три кола, які щільно притискали до землі пшеницю, з’єднуючи лініями, що утворювали неправильний трикутник. Колоски пшениці всередині кола і по боках трикутника були вкладені дуже акуратно – колосок до колоска. Комбайн їх взяти не зміг. Аналогічні, але значно складніші й більших розмірів фігури неодноразово бачили не тільки в Америці та Європі, а й навіть в Криму.
Саме на такі піктограми звернули увагу серйозні вчені. Вони зацікавили й російського академіка Юрія Бабікова, котрий почав їх розшифровувати й порівнювати свої версії зі спостереженнями астрономів. Учений зробив страшне відкриття: він вважає, що інопланетяни будують для нас ерзац-планету, тобто спрощений варіант Землі. Туди вони відправлять три мільярди людей: бомжів, олігархів і хворих на СНІд.
Вчені дійшли висновку, що на багатьох піктограмах зображена Сонячна система. Але малюнок виявився якимось дивним: нібито планети були розташовані в іншому порядку, ніж ми звикли бачити, або одна з них була зайвою. Через те вважали, що всі кола на полях не заслуговують на серйозну увагу. Але… У 2000 році знайшли “зайву” планету.

Грунт завозять із Землі, а воду – із супутника Юпітера

Всі уявлення змінилися у 2000 році, коли знайшли “зайву” планету. Незалежні спостерігачі з приватних обсерваторій виявили, що планета не одинока, навколо неї дуже щільним кільцем обертається чимало космічних тіл, які разом з Куаоаром створюють систему загальним діаметром 1250 кілометрів. Цікаво, що площа постійно збільшується.
З чого складається планета? Поки що вчені не дійшли певного висновку. Щоправда, астроном Майк Браун вважає, що складові частини, з усього видно, – лід і камінь.
– Таких планет у космосі багато. І деякою мірою їх можна вважати нашим далеким майбутнім. Якщо, як передбачається, через 6 мільярдів років Сонце вибухне і стане червоним гігантом, при підвищенні температури й іншим впливом на Куаоарі з’явиться життя так само, як на Землі, – вважає Майк Браун.
Академік Юрій Бабіков співставив знайдену планету з піктограмами і дійшов цікавого висновку.
– “Зайва” планета на піктограмах здавалась недоречною через поле живої трави в середині, такої ж, як на малюнках, що зображують землю, – стверджує Бабіков. – Жива трава символізує наявність придатної для життя атмосфери. За цією особливістю Землю на малюнках легко впізнати. Стало цілком очевидним, що планета з атмосферою – це і є Куаоар. Академік проаналізував взяті з архівів фотографії піктограм на полях, зроблені останнім часом, і, враховуючи відкриття нової планети, розшифрував майже всі зображення.
– Більшість з них – це схематична інформація про будівництво нової жилої планети для населення Землі. Наприклад, на одній піктограмі я прочитав, що грунт для неї беруть з дна Атлантичного океану, – зауважив Бабіков.
І цьому є підтвердження. За останні роки, кажуть вчені, помічено значне скидання льодовикового панцира Антарктиди й навіть вода стала менш солоною, але рівень світового океану не підвищився. І це сталося тому, що з нього вичерпали землю.
На основі піктограм Юрій Бабіков дійшов висновку, що ядро нової Землі роблять з матеріалу Сатурна, грунт завезуть від нас, а воду – з супутника Юпітера. За спостереженнями астрономів і на думку академіка, Земля-2 буде вдвічі-втричі меншою за нашу планету. За версією вчених, її будівництво завершиться в 2014 році, і тоді її будуть заселяти.
Хто буде заселяти нову Землю, поки що не зрозуміло. За словами Юрія Бабікова, піктограми пророкують, що туди вимушено помандрують виродки. Вченому сподобалися слова з однієї книги, у якій сказано, що “грішників будуть судити за гріхи і вони будуть вигнані із Землі”.
– На Землі-2 буде тільки водна і наземна флора, прискорено вирощена із земних зразків. Фауни – комах, риб, птахів, тварин – там не буде. З цього видно, що планета створюється у стислі строки, будівельникам не до надмірностей, – вважає Бабіков. – До того ж, ця планета буде певним прообразом пекла.
На думку академіка, є лише один вихід, щоб не потрапити на нове місце проживання, – дотримуватись усім відомих десяти християнських заповідей.
Як повідомляє “Експрес-газета”, в біблійному “Відкритті Святого Іоанна Богослова” також згадується про другу планету, яку побачать люди: “І побачив я нове небо і нову землю, бо попереднє небо і попередня земля минули”.
– Американський історик російського походження Захар Сигін переклав давньошумерські тексти, у яких записано про планету Нібіру, що з’являється поблизу Землі раз на 3600 років. Я вважаю цей переклад дещо неправильним, – зазначив академік Бабіков. – Ця планета з’являється не раз на 3600 років, а лише один раз. І, якщо судити за датою написання тексту, – то це станеться в найближчі 20 років!

Любомир ПАХОЛОК,
м. Луцьк
 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>