Кожен третій травмується під час сексу

Третина людей регулярно одержують під час сексу травми. Досвід двох тисяч респондентів, опитаних на замовлення британської мережі секс-шопів Ann Summers, показав, що найчастіше травмуються ноги, особливо коліна, а також лікті, спина і сідниці. 40% опитаних зізналися, що після сексу їм не давали спокою синці на колінах і ліктях. При цьому люди не тільки травмують себе, але й нищать своє майно. Третина опитаних зізналася, що наслідком сексу були розбиті лампи і вази, зірвані штори, поламані ліжка. За даними дослідження, більшість людей займається сексом у спальні, проте кожен п’ятий любить займатися цим у вітальні. Близько 8% заявили, що полюбляють секс на сходах по дорозі в кімнату, тоді як ванна до вподоби 7% опитаних.
Рейтинг найпоширеніших травм під час сексу, який визначився при опитуванні: садна на колінах і ліктях, травми спини, вивих зап’ястка, синці на сідницях та ногах, подряпини на спині, удари голови, переломи кісток.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>