Злодія прибила качалкою

У несподівану ситуацію потрапив 39-літній мешканець Волині, котрий бозна для чого прибився на Прикарпаття. Хоча можна здогадатися, позаяк у чолов’яги за плечима вісім років тюрми. А днями волоцюга надумав поживитися чужим добром в Івано-Франківську. Крадій облюбував перший-ліпший багатоповерховий будинок.
Спочатку розбив шибку у кватирці, а тоді зачаївся, вичікуючи з чверть години, чи нема кого вдома. Впевнившись, що усе тихо, видерся на підвіконня, пропхав руку через розбиту кватирку, прочинив вікно і зайшов у помешкання. Далі він нічого не пам’ятає. Ще б пак! Адже, почувши брязкіт розбитого скла, ґаздиня теж затаїлась, а для самозахисту прихопила звичайнісіньку качалку для тіста. Коли незваний гість зістрибнув з підвіконня, відважна молодиця з усієї сили бабахнула його качалкою. Той, звісно, простяг ноги. Привела до тями злодія міліція, котру небоязка господиня викликала по телефону.

Іван ДМИТРІВ,
м. Івано-Франківськ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>