Викинула дитину через… злидні

Тернопільським правоохоронцям вдалося встановити особу молодої жінки, яка вночі 2 лютого викинула на смітник мертве немовля. Повідомлення про “ЧП” на-дійшло від сільського голови села Порохова Бучацького району. Міліціонери уже з’ясували, що 24 січня 20-річна Іванна Т., ховаючи свою вагітність від батьків, викинула новонароджену дитину на смітник. Вона стверджує, що дитя народилося мертвим.
– Зараз судово-медична експертиза встановлює причини смерті немовляти, — повідомив прокурор Тернопільської області Юрій Голуб. – Це не так просто зробити, потрібні гістологічні дослідження, які за законом тривають до трьох тижнів. Якщо експерти доведуть, що малюк народився життєздатним, буде порушена кримінальна справа, жінку притягнуть до відповідальності.
За словами мешканців Порохова, сім’я, яка виховала Іванну, живе вкрай бідно. Очевидно, злидні й стали причиною лиха. Хто у ньому насправді винен, стане ясно невдовзі. 

Євгенія Ліщук,
Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>