Щурі з’їли немовля

Тим часом горе-матір тринькала одержані після пологів гроші
Шокуючий випадок стався на Дубенщині. На сполох забила медичка – зникло немовля. Вона повинна була зробити хлопчикові щеплення, однак у визначений час ніхто з ним не з’явився. Не принесли немовля і наступного місяця. Стривожена медпрацівниця повідомила про цей випадок у сільську раду, а звідти – у відділення міліції. Коли правоохоронці постукали у помешкання горе-матері, та розповіла шокуючу історію.
22-річна Наталя кілька місяців тому народила хлопчика. У шлюбі не перебувала, та й, кажуть у селі, спосіб життя вела досить аморальний. Маленький синочок не раз залишався без материнського догляду.
Того дня Наталя кудись побігла у своїх справах. У ротик крихітці всунула пляшечку з молоком (як пояснила, щоб не плакало). Коли ж повернулася, синочок вже був мертвий. Злякавшись відповідальності, жінка вирішила приховати смерть сина. Вона одягнула на нього комбінезончик і повезла тільце в районний центр. На вулиці Залізничній залишила мертве маля у закинутому сараї, прикрила його ганчір’ям та дошками і... на таксі повернулася в село.
Наталя показала правоохоронцям, де “поховала” власне дитя. Коли вони зазирнули всередину сараю – оторопіли: валялися залишки дитячого одягу, з-під якого стирчали людські рештки – фрагмент дитячої ручки та кілька дрібних кісточок. Решту з’їли щурі...
За ці кілька місяців держава сплатила породіллі майже 6 тисяч гривень. Навіть після смерті сина вона продовжувала отримувати матеріальну допомогу. Куди вона витратила стільки грошей – не відомо. Зазначу лише, що знайшли її правоохоронці п’яною у притоні.

Наш кор.
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>