Вовка «замочив» директор

Недавно працівники міліції на автотрасі Сарни-Ковель поблизу села Череваха помітили величезного вовцюру. Про це негайно повідомили керівників Маневицького держлісгоспу. Директор підприємства Зіновій Колісник особисто вирушив з єгерями на пошуки і знищення сіроманця. Виявивши його по слідах на снігу, певну територію лісового масиву обставили червоними прапорцями. Однак звір вискочив зі свого лігва і “начхав” на символічну огорожу, яка ледь проглядалась у вечірніх сутінках. Відтак, було прийнято рішення “замочити” втікача за іншою тактикою мисливства: частина єгерів замаскувалась на “номерах”, інші пішли в загінки прочісувати ліс. За якийсь час син директора лісгоспу Богдан, який з батьком стояв на “номері”, вигукнув:
– Тату, дивись, он там біжить собака!
Зіновій Богданович прицілився, і за секунду пролунав постріл. Сіроманець зробив ще кілька хитких кроків і замертво впав на білий сніг.

Олексій ВЕРЕМЧУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>