75000 гривень – для дітей-сиріт

З благословення митрополита Ніфонта в Луцьку проходив 12-й різдвяний концерт для дітей-сиріт. У кінотеатрі “Промінь” було стільки люду, що ніде й яблуку впасти. Хоч концерт мав розпочатися о 18 годині, але лучани почали приходили на торжество ще в обідню пору.  Коли у 1995 році концерт проводили вперше, то тоді вдалося зібрати 1700 гривень. За всі ці роки сума росла. Однак нинішнього року встановили рекордну суму коштів для дітей-сиріт – 75 тисяч гривень.
А зібрані  кошти днями вже отримали ті, хто їх потребує: 31 тисяча гривень надійшла до Волинського дитячого фонду. По 5 тисяч гривень отримали Володимир-Волинський, Головнянський сиротинці, будинок “Малятко” в Луцьку, будинок “Сонечко” у Ківерцях. Виділили кілька тисяч і для родини Черепів з Ківерців та для дітей-сиріт, які навчаються у Волинській духовній семінарії. Владика Ніфонт вручив усім представникам будинків для сиріт гроші, передав всім в дарунок Євангеліє та посилки з Єрусалиму, у яких – святе масло, вода, ладан та земля з місць, де ходив Господь.

Марія ДУБУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>