Тіна Кароль любить дітей, як Майкл Джексон?

Зізнання – річ важлива. Спецслужби часто їх використовують для розкриття злочину, тоді не треба шукати доказів. І тепер, напередодні свого музичного тріумфу, Тіна Кароль зробила скандальні зізнання!!! Що то значить молодість і недосвідченість!
14 січня,  в прямому ефірі ЕРА-FM Тіна перед всією країною зізналась, що любить дітей.... як Майкл Джексон!!!! Коли 20-річна дівчина любить дітей – це в принципі нормально. А коли любить, як Майкл Джексон?! Усі пам’ятають безкінечні педофілічні судові слухання Великого Майкла! І ось тепер така заява!!!! До того ж, Тіна зізналась, що хотіла б заспівати з Джексоном...
Не таємниця, що сьогодні чимало артистів для своєї популяризації використовують різноманітні прийоми. Той самий лесбо-педофілічний трюк з “ТАТУ” привів до успіху (звичайно, без хорошої музики не обійшлося). В Росії скандальні заяви на підтримку геїв свого часу робила велика шанувальниця Тіни Кароль Алла Пугачова. В Україні про свою прихильність до геїв частенько заявляли Ірина Білик та Анжеліка Рудницька. Елтон Джон взагалі зареєстрував гомосексуальний шлюб (невже теж хотів, щоб про нього почули!).
Той самий Майкл Джексон – педофіл найвищої категорії. Невже його шляхом пішла Тіна Кароль, чи, може, просто обрала поганий приклад для пояснення своїх почуттів? А може, вона хотіла сказати, що любить дітей, як Мати Тереза чи Мері Попінс (няня Віка)? У будь-якому випадку, дуже цікаво стежити за висловлюваннями деяких артистів, що раптово стали зірками. Головне, щоб таких дурниць не було в Афінах на “Евробаченні”.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>