Кіт прийшов на допомогу своєму хазяїну, зателефонувавши в службу спасіння 911

Житель міста Колумбус (штат Огайо) Гері Рошейзен, намагаючись залізти на ліжко, впав з інвалідського візка. До спеціального дроту над подушкою, з допомогою якого можна було б викликати лікарів, 50-річний інвалід дотягнутися не міг, сам встати також був не в змозі. Вдома не було нікого, крім смугастого рудого кота на прізвисько Томмі. Саме він прийшов на допомогу господарю, викликавши по телефону службу спасіння 911.
Диспетчер розказав, що до нього надійшов дзвінок, однак в трубці мовчали. Поліцейські вирахували адресу, за якою був зареєстрований телефон, і прибули в будинок. У спальні вони виявили безпомічного Гері, а в гостьовій – кота, який лежав біля телефону, на якому була додатково обладнана кнопка прямого виклику служби 911. Поліцейські були шоковані. “Я знаю, що це звучить неймовірно, але іншого пояснення немає. Нам зателефонував кіт”, – сказав один з них.
Рошейзен розказав, що взяв Томмі до себе три роки тому, коли дізнався, що коти допомагають нормалізувати кров’яний тиск. Гері зізнався, що намагався навчити Томмі натискати на телефонні кнопки, але не сподівався, що його вихованець справді зможе це зробити у випадку необхідності. Гері впевнений, що кіт відчув, що його господар потребує допомоги.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>