Існування НЛО – не таємниця для авіадиспетчерів

“Майже кожен авіадиспетчер хоча б раз у житті зіткнувся з невпізнаним літаючим об’єктом”, – стверджує Ігор Смирнов, який 22 роки віддав авіації.
– Я  перебував на авіадиспетчерському пункті під Харковом, – розповідає Ігор. – Несподівано з борту пасажирського літака мені повідомляють: хтось перетнув курс. Відповідаю – прилади нічого не зафіксували. А з борту стверджують: бачили червону кулю, яка світилась.
Майже одночасно колеги зі Старого Оскола повідомили, що екіпажі літаків у їхній зоні також доповіли про якийсь червоний блискучий об’єкт, який нагадує кулю. Між повідомленням з борту на моїй території та інформацією, що надійшла зі Старого Оскола, минуло не більше однієї хвилини. Відстань же становила майже 300 кілометрів. Отже, швидкість блискучого предмета була вищою за швидкість навіть реактивних літаків.
А ось ще один доказ. В районі Бердянська на локаторі з’явилась позначка – чужий літаючий об’єкт. Потім його побачили на своїх приладах авіадиспетчери Донецька і Дніпропетровська. Зв’язались з ППО. В повітря піднялось кілька літаків. Але їхні екіпажі нічого не виявили. Прилади зафіксували те, що було недоступне людському оку.
Коли Смирнов працював неподалік від Магадана, з борту Ан-12 доповіли: навколо крутиться блискуча куля.
– Я  точно знав, що у той час, крім Ан-12, там не повинно бути жодного літака, а на приладах ясно висвічувався ще один об’єкт, – продовжує Ігор. – Причому швидкість його була нереальною – майже 10 тисяч кілометрів за годину.
Прилади сусіднього диспетчерського пункту з Магадана також висвітили невпізнаний об’єкт, який пролетів зі швідкістю 10 тисяч кілометрів за годину.
– Доводилося писати детальне пояснення у найдрібніших деталях, – згадує Ігор. – Потім ще кілька разів ці повідомлення перевірялись. Іноді авіадиспетчера у таких ситуаціях відсторонювали від роботи на час розслідування. А іноді могли й звільнити “у зв’язку з непридатністю” – ставили клеймо ненормального.
Саме тому і пілоти, і диспетчери намагались приховувати подібні випадки й не доповідати про них. Хоча між собою вони обмінювались такою інформацією і переконані, що НЛО існує.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>