Картопля плаває у нечистотах,

Звертаються до вас по допомогу мешканці будинку № 63Б по вул. Гнідавській у м. Луцьку. Ми вже довго ведемо “боротьбу” з ЖКП-2. У нашому будинку в підвалі три роки тому просів випуск каналізаційного стояка і дав тріщину. І ось вже стільки років усі фекальні стоки витікають під фундамент будинку, не доходячи до каналізаційного колодязя. На даний час в підвалі будинку – по коліна нечистот, повністю затоплена підлога і картопля мешканців будинку, фундамент дає тріщини. Невже треба дочекатись того, щоб у нас виникла ситуація, як у будинку № 8 на пр. Соборності (де несучі стіни дали тріщини і було витрачено десятки тисяч гривень, щоб не дати будинку повністю зруйнуватись)?
Протягом всього цього часу ми звертались в міську санепідемстанцію і навіть маємо від пана Ульчака І.М. відповідь, що наше питання взяли на “контроль”. Кожен місяць систематично телефонуємо в аварійну службу міськвиконкому 0-80, десять разів дзвонили на “гарячу лінію” міського голови, але результату ніякого.
За період нашого проживання в будинку (20 років) ми самі ремонтуємо засуви і всю запірну арматуру, вхідні двері в під’їзди, за власні кошти зробили ремонт в під’їздах, проводимо зварювальні роботи на мережах водо- і теплопостачання (бо в ЖКП-2 ось уже два роки немає зварника).
Насамкінець ще й підвищили плату за утримання будинку (квартплата). Виникає питання: за що платити? За вивіз побутового сміття і прибирання прибудинкової території? Але це десята частина від вартості послуг. Чи взагалі потрібне нам таке ЖКП-2, і тим більше такий керівник як В.К. Лєпьошкін?
І ще одне. Нами підготовлені всі матеріали для передачі нашої справи в судові органи на керівництво ЖКП-2 і особисто пана В.К. Лєпьошкіна.
Нехай цей лист буде офіційним попередженням ЖКП-2.

Мешканці будинку:
Г. Яремко,
І. Онишко,
Л. Шолохова,
Ю. Родницький,
всього 35 підписів

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>