13 років – за вбивство дитини

Апеляційний суд Рівненської області виніс вирок 16-річному підсудному, якого звинуватили у задоволенні статевої пристрасті неприродним способом та навмисному вбивстві п’ятилітнього хлопчика. Зважаючи на всі обставини, підлітка засудили до 13 років позбавлення волі!
Страшний злочин було скоєно в одному із сіл Рівненщини. Коли дитя не повернулося додому, рідні забили на сполох. Спершу самі обшукали все село, потім до пошуків долучилися й правоохоронці. На одному з покинутих обійсть увагу привернула свіжоскопана земля. Коли її розгорнули, побачили жахливу картину: в поліетиленовому мішку лежало тільце зниклої дитини.
Як встановили експерти, хлопчик помер від асфікції. Невдовзі було затримано підозрюваного у скоєнні вбивства. Ним виявився односельчанин, якого батьки відправили з Рівного жити до бабусі.
Підліток заманив дитину на горище закинутого будинку ласощами. Потім почав чіплятися до дитини і попросив хлопчика задовольнити його хіть неприродним способом. Дитя не розуміло, чого від нього вимагають, і почало кричати, що про все розповість дорослим. Тоді розлючений юнак вхопив старий бюстгальтер, що валявся на горищі, і задушив жертву...
Наталія КРАВЧУК,
Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>