В оператора радіотаксі замовляли… повій

Майже рік у Рівному діяла мережа місць для розпусти, які утримувала оператор радіотаксі Валентина Торунова. Вона спокійно використовувала номер телефону приватної фірми для звідництва. Втім, деякі клієнти звертались по інтимні послуги безпосередньо за домашньою адресою сутенерки...

По закінченні школи Валентина Торунова не захотіла залишатися у рідному селі Верхівськ. Каже, що там нецікаво і дуже важко. Її не приваблювала перспектива щоденної праці на фермі. Кинула все і приїхала у велике місто шукати “красиве життя”. Невдовзі у Валентини з’явилися модні сукні та білизна, а головне – гроші. Щоправда, за ці матеріальні блага вона змушена була платити... собою.
Втім, згодом їй набридло бути виконавицею однієї ролі у чужій “виставі”. Вирішила започаткувати власний бізнес. Підшукала сімох молоденьких дівчат, які погодилися заробляти гроші проституцією. Зняла для них дві квартири. У десяти номерах місцевих газет розмістила оголошення на кшталт “Лікування. Всі види масажу. Телефон...” І... “машина” запрацювала. А коли відчула потребу в розширенні мережі для інтимних послуг, виділила у своєму помешканні кімнату. Потім влаштувалася оператором радіотаксі. Відтак, від клієнтів не було відбою. Певна річ, вони замовляли у Валентини Торунової не тільки “колеса”. І хоча такса за півтори години любовних утіх була не з дешевих (сеанс природного сексу коштував сто гривень, а орального – 60), телефонували і вдень, і вночі.
Власниця “будинку розпусти” суворо дотримувалася правила попередньої проплати. Половину суми віддавала повії, решту забирала собі. Двоє із семи дівчат мешкали у Валентини на квартирі. Там же у разі потреби вони приймали й своїх клієнтів. Доки жриці кохання вдовольняли пристрасті незнайомців, чоловік Валентини разом із семирічним пасинком спокійнісінько дивились телевізор у сусідній кімнаті. Щоправда, під час слідства він всіляко намагався переконати правоохоронців: мовляв, не чув і не знав, що його дружина займається звідництвом.
У “сіті” сутенерки переважно потрапляли сільські дівчата 18-25-річного віку: їх легше було зацікавити матеріальними стимулами, зрештою – залякати. Майже всі вони, перш ніж виїхати на замовлення чи прийняти клієнта, мали пройти відповідну школу підготовки. Досвідчена повія Валентина Торунова нерідко демонструвала у присутності новеньких елементи свого мистецтва, а потім вимагала від повій, щоб “тримали марку” фірми. З тими ж, хто не виявляв бажання опановувати секрети інтимних утіх, вона швидко прощалася. За попередніми підрахунками, звідниця щомісяця отримувала від семи повій щонайменше шість тисяч гривень.
...Того вечора до неї зателефонував новий клієнт і замовив красуню для орального сексу. Через кілька хвилин він під’їхав на таксі до будинку Валентини Торунової, оплатив послугу і в передчутті солодкої втіхи наказав водієві відвезти його разом з молодою жрицею кохання до забутого всіма Меморіалу вічної слави. А коли повертався назад, авто несподівано зупинили працівники правоохоронних органів, які вже давно цікавились діяльністю звідниці та її повій. Тепер Валентині Торуновій, відповідно до Кримінального Кодексу України, загрожує позбалення волі на термін до п’яти років. А ось її вихованиці, звільнившись від суворої опіки 28-літньої сутенерки, почали влаштовувати особисте життя: одна повія вийшла заміж за свого колишнього клієнта, інша стала дружиною... святого отця.
Петро КОВАЛЬЧУК,
м. Рівне

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>