Стихійні лиха у 2006 будуть ще страшнішими. не у нас

У 2006 році людством опікуватиметься Червоний Вогняний Собака. Що це за тварина така і чого чекати від неї мільйонам українців у новому році, знає відомий тернопільський астролог Іван Круп'як.

Молодиці проситимуть дідусів про діток

- Іване Степановичу, передусім скажіть, чому собака - червоний, та ще й вогняний?
- Так буває раз у 60 років. Мiсячний календар розбитий на 12 п'ятирiчних циклiв, в якому кожнiй з 12 тварин послiдовно вiдповiдають п'ять першоелементiв - дерево, вогонь, земля, метал i вода. Собаці у новому році відповідатиме вогонь. Кожен рік у п'ятирiчному циклi також має свої кольори - синій, червоний, жовтий, бiлий i чорний. Січень 2006-го мине ще під знаком Півня, а з 4 лютого господарюватиме Вогняний Собака. Стихія вогню - найбільш агресивна (згадаймо важкий повоєнний 1946-й рік).
- Які бажання слід загадувати, аби здійснились? Одяг якого кольору вдягати у новорічну ніч?
- На початок року випадає новий місяць, магічна пора. Можна загадувати будь-які бажання - вони обов'язково збудуться, оскільки в час молодика думки мають властивість матеріалізуватися. Колір одягу повинен гармонувати з кольором року, отже, підійдуть червоний і всі його відтінки, а також золотистий. Прикраси - їм в тон. Ідеально було б зустріти Новий рік біля каміна, віддавши шану вогню. Особливу увагу приділіть і собакам, господарям року.  Рік Собаки має жіночу основу, отож, перед представницями прекрасної статі відкриваються широкі перспективи. А чоловікам слід шануватися: дуже багато з них втрачають свою чоловічу силу, і може бути й таке, що молодим жінкам доведеться просити дідусів про продовження роду...
- На які зміни слід сподіватися представникам різних знаків зодіаку?
- Оскільки рік - вогняний, він сприятиме „рідним" знакам - Овнам, Левам, Стрільцям. Терпимо житиметься повітряним знакам - Близнюкам, Терезам і Водоліям, тому що повітря „дружить" з вогнем. З представниками водних знаків відбуватимуться різні пертурбації. Земним знакам буде трішки сутужно.

"Помаранчева" команда буде разом

- З огляду на близькі парламентські вибори початок року обіцяє бути „веселим"...
- Так, не все буде гладко, та карколомних змін не чекайте. Вибори пройдуть у період Овна. Це дещо бунтівний знак Зодіаку, зате творчий. За два дні до виборів станеться затемнення Сонця, і в цей час суспільство матиме нагоду очиститися від усього скороминучого, оманливого. Однак ці вибори ще не розставлять всі крапки над „і". Єдине, що можу сказати напевне, - принципи Помаранчевої революції будуть збережені. Люди, звичайно, переживають розбрат у "помаранчевих" лавах, але ми маємо те, чого заслуговуємо, адже все робимо спонтанно, одноразово, байдуже. Та боятися реваншу Януковича не варто. Янукович і Ющенко, до речі, не антиподи: між Тигром-Януковичем і Конем-Ющенком немає антагонізму. Якщо ж взяти тандем Ющенко-Тимошенко, то вони, будучи патріотами однієї ідеї, просто „не зійшлися характерами": у Стрільців, якою є Тимошенко, - напружені особистісні стосунки з Рибами (Ющенко). Приязні немає і між президентами України та Росії, а все тому, що Терези-Путін погано впливає на Рибу-Ющенка. Президенти не можуть дружити, і це відображається на загальнополітичному рівні.
- А яким, цікаво, видасться рік для відомих політиків в особистому сенсі?
- Для Ющенка, Януковича, Литвина він буде помірно спокійним, для Юлії Тимошенко - „середнім". Козирним був для неї 2004-й. Але Тимошенко - Стрілець і Щур, тому вона „приречена" бути на висоті. До речі, перед Юлією Володимирівною вимальовується одна серйозна конкурентка у групі Януковича - Ніна Карпачова. За зодіакальною приналежністю Стрілець-Тимошенко і Лев-Карпачова не є великими антиподами, але вони - жінки, тому між ними можливі цікаві і напружені змагання за умови, що Карпачова претендуватиме на високу посаду в уряді. Загалом на цих виборах до парламенту та місцевих органів влади пройде дуже багато жінок.
- Що чекає у новому році всю країну?
- Україна народжена під „скромним" неконфліктним Тельцем. Цей знак народу диктував у минулому приреченість, тримав на задвірках світу. Новітня Україна зароджувалася уже під знаком Діви, у рік Кози (1991). Це означає, що ми повинні шукати в собі ресурси для самореалізації, утвердження у світі, початок якому дали 2004-2005 роки. Від 2006-го залежатиме багато - як покажемо себе світові, так нас і сприйматимуть... Ми повинні бути присутні у світі скрізь, але - з власним обличчям. Політикам зараз дуже бракує державного, а не особистого егоїзму. У новому році не завжди приємні новини надходитимуть до нас із півдня. У другій половині року не виключена масова хвороба свиней на кшталт пташиного грипу, відтак, ветеринарам слід пильнувати. На щастя, основу українського села, чиєї загибелі домагався дехто, вдалося зберегти. На часі - його відродження. А "газова" проблема буде актуальною доти, поки не відкриємо свої родовища - їх у надрах країни страшенно багато. У наступному році потужніші, ніж у попередні роки, природні катаклізми, що відбудуться, на щастя, не у нас. Але найстрашніший катаклізм, який стосується всіх без винятку, - бездуховність. Людство, втрачаючи милосердя, котиться до прірви. Але ні Чорнобиль, ні жодні віруси не підточують силу українського народу, особливо - по жіночій, материнській лінії.

Євгенія ЛІЩУК,
м. Тернопіль
 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>