Китайські модниці замість колготок носять… рейтузи

Лучанка Наталія Звонова займається моделінгом з 14 років. Працювала в Києві, Лівані, а от зовсім нещодавно повернулася з тримісячного перебування у далекій столиці Китаю – Пекіні. Виявляється, красу наших волинянок китайці цінують, бо запросили на роботу Наталію, лише переглянувши її фото у модельному клубі Марини Занюк.

Як розповідає Наталя, працювати було дуже важко. Вночі – репетиції,  вдень – покази. Брала участь у тижні високої моди, який проходить у Китаї, до речі, всього два рази на рік, “дефілювала” у показах найвідомішого китайського дизайнера (Ne.Tiger) та фотографувалася для тамтешніх каталогів одягу і журналів мод. А той вільний час, що іноді випадав, дівчина використовувала на екскурсії по Пекіну.
Вражень, звичайно ж, привезла багато. Наприклад, дуже її здивувало, що у китайських будинках відсутні 13-й та поверхи, які мають цифру “4”(14, 24, 34 тощо). Натомість є будинки під номером “3-А” та поверхи “23-Б”. З безрозмірними колготками взагалі біда – ну, немає там такого добра! А тамтешні модниці носять замість колгот... рейтузи. Приємно здивували Наталю спеціально побудовані майданчики для бабусь і дідусів у кожному дворі. Щовечора там збирається старше покоління, щоб потанцювати і навіть м’яча “поганяти” (хто спритніший). Єдине, що абсолютно не сподобалося нашій волинянці – це китайська національна кухня. “Смердить”, – підсумувала Наталя, але натомість похвалилася, що паличками таки їсти навчилася.
Справи у модельному бізнесі Наталії Звонової йдуть, як кажуть, “на ура”. Бо незабаром вона поїде в Об’єднані Арабські Емірати у міжнародний модельний табір. А це два тижні відпочинку та трішечки роботи.
Мирослава КОСЬМІНА,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>