Кварцяний залишається, але є вже перші втрати

З нового року у тренерському штабі луцької “Волині” кадрових змін не буде. Віталій Кварцяний після переговорів з президентом клубу Василем Столяром вирішив продовжити свою роботу в Луцьку. Також цьому посприяло погашення заборгованості по зарплаті та преміальних за кількамісячний термін перед гравцями команди. Готовий уже й графік роботи “Волині” у зимовий період. На перший свій тренувальний збір лучани вирушать 9 січня. Вже за традицією наші футболісти працюватимуть над фізичною підготовкою у Севастополі. Також тут переглядатимуть більшість новачків. Другий етап підготовки “Волинь” проведе на полях Анталії у Туреччині. Збір почнеться 28 січня і триватиме до 10 лютого. На ньому тренери та керівники клубу визначатимуться з придбаннями. Заключний, третій збір також відбудеться у Туреччині. Він буде присвячений награванню зв’язків. Триватиме збір з 15 по 28 лютого, після чого команда повернеться до Луцька. А вже 3 березня “Волинь” проведе черговий календарний матч на виїзді із “Закарпаттям”.
У складі лучан є вже перші втрати. Закінчився строк оренди в Олега Герасимюка, і він повернеться в київське “Динамо”, якому належать права на футболіста. Також президенти луцького і київського клубів вестимуть переговори щодо подальшої долі нігерійця Харісона Омоко. Він також належить “Динамо”, але останній рік на правах оренди грав за “Волинь”.
Найцікавіше зимові канікули пройдуть для сенегальського захисника “Волині” Папа Гуйє. Він вирушив на батьківщину. Папа вирішив укласти шлюб зі своєю нареченою, за якою дуже сумував в Україні. Плани нашому футболісту ледь не зірвали італійські митники, які не дозволяли Гуйє сідати в літак, що з Риму вирушав на африканський континент. Та після втручання клубу всі складнощі з візою та транзитними документами вдалося владнати.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>