Мільйон – Хотимчуку, щоб закупив усім тапочки

Добрий день, “Віснику і Ко”. Вирішила і я взяти участь в конкурсі “Якби я мав мільйон…”.
Аналізуючи листи всіх учасників цього конкурсу, які були опубліковані, я була просто вражена, скільки у нас є обездолених, інвалідів, яким потрібна допомога! І дивує водночас байдужа поведінка наших справжніх мільйонерів. Цікаво, скільки їх є в нашій області? Нехай би хоч один відгукнувся на одну з цих публікацій! А то, буває, зроблять якусь “копійчану” справу для інваліда, то треба, щоб всі газети про це писали.
Уявляю, як на свято Миколая будуть газети “тріщати” від цих заміток (ах, дитині цукерку дали!).
Що б я робила, якби мала мільйон? Хоча це, мабуть, фантастика, але я цей мільйон віддала б Євгену Хотимчуку, щоб він закупив “енну” партію тапочок і подарував тим, у кого їх ще немає. (До речі, своїм співробітницям теж роздати до “присяги” на 8 березня, щоб було “прикольно”.)
Собі не лишила б нічого. Та ні, мабуть, таки лишила б кілька гривень з того мільйона. На тапочки…
Приєднуюсь до побажань на “присягу” для Вас, тільки я замість каменюк поклала б “влучні слівця”, щоб рогаткою стріляти ними просто в “ціль”, і успіхів всім!

З повагою Оксана РОМАНЮК,
с. Голишів Луцького району
Волинської області

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>