Малює і батько, і син

Про художника Володимира Жупанюка з Луцька наша газета вже писала у квітні 2004 року. У публікації розповідалося про картини на релігійно-історичну тематику, які малює автор. Дехто їх навіть називає іконами XXI сторіччя, хоча сам Володимир Григорович скромно каже: “Це картини, це те, що дороге моєму серцю”. Свої роботи художник насамперед показує тим людям, з якими він працює. Володимир Жупанюк вже брав участь у виставках. А днями у художньому відділі Волинського краєзнавчого музею (у Луцькому замку) відкрилася виставка двох Жупанюків – батька і сина. Доробок Володимира Жупанюка розмаїтий і вражаючий. Син Володимира Григоровича Ярослав також тонко відчуває природу і зображує на картинах, здавалося б, зовсім непомітні куточки нашої Волині, але такі багаті і щедрі.
Виставка художників “Діалог двох поколінь” триватиме до Різдва Христового, тому лучани і гості міста можуть її відвідати. А про те, що обох Жупанюків у Луцьку поважають і шанують, свідчить той факт, що на відкритті виставки було стільки людей, що ледь вміщалися у трьох залах.

Марія ДУБУК,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>