Горіла 9-поверхівка

Минулої суботи о першій годині ночі у Луцьку в підвалі дев’ятиповерхового цегляного будинку на вулиці Кравчука сталася пожежа. Після відключення електроенергії  почалося її гасіння. Для приборкання вогню довелося задіяти чотири автомобілі, а також дві автодрабини для порятунку людей. 
Усі мешканці 9-поверхівки за наказом рятувальників змушені були вийти на балкони. Охоплені панікою, люди благали про допомогу. Найгіршою ситуація була на четвертому та п’ятому поверхах, які найбільше заповнив дим. До того ж, в одній з квартир на четвертому поверсі залишалася півторарічна дитина, хвора на астму. Для неї дим становив серйозну загрозу. Тому найперше рятувальники за допомогою пожежної драбини через вікно квартири винесли дитину із димового полону. Подібним способом з будинку евакуювали шестимісячне немовля, трьох жінок і одного чоловіка. Коли пожежу нарешті вдалося приборкати, з’ясувалося, що її спричинило коротке замикання електрокабелів у підвалі будинку.

Олександр КРИСАНОВ,
м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>