Злодії взяли «Ниву» на буксир

У дивний спосіб зловмисники спробували викрасти легковий  автомобіль “Нива”, яким  користується  голова СВК “Нива” Дубенського району. Щойно керівник припаркував авто біля майстерні, як до “Ниви” “прилаштувалися” “Жигулі”, взяли її на буксир і потягнули в невідомому напрямку. Очевидці й справді подумали, що “Нива” зіпсувалася – і таким чином її транспортують на ремонт.
Похопившись і зрозумівши, в чому річ, селяни, очолювані головою, на вантажівці кинулися навздогін  за викрадачами, однак, як на зло, за декілька кілометрів машина зупинилася –  закінчилося пальне. Невдовзі  погоню продовжили на іншому  автомобілі – попутному. А тим часом крадії почали “заплутувати” сліди – притягнувши “Ниву” до Верби, вирушили з нею  у  напрямку Стовпця. Там в майстерні  і залишили авто, зрозумівши, мабуть, що справа добром не закінчиться.

Сергій Новак,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>