Влада знову хоче ошукати село?

Днями у Шацьку пройшла п’ята міжнародна конференція “Проблеми та перспективи розвитку сільської місцевості в Україні. Роль сільськогосподарського дорадництва” за участю представників обласних дорадчих служб України, Німеччини, Польщі, Канади, Великої Британії, на прикладах яких продемонстровано розвиток сільських громад в цих країнах. Водночас Іван Томич, голова комітету  Верховної ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, наголосив, що в Україні прийнято багато законів, однак вони не діють.
В аграрний сектор держава планує вкласти в наступному році всього понад п’ять мільярдів гривень (а очікувалося 10-11), то про який рік села можна говорити? Учасники конференції прийняли звернення до Президента України Віктора Ющенка, в якому наголосили на проблемах та перспективах розвитку сільської місцевості.

Марія ДУБУК,
Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>